МАКЕДОНСКА СТУДЕНТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА при Универзитетот „Јорк“ во Торонто, Канада

МАКЕДОНСКА СТУДЕНТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА при Универзитетот „Јорк“ во Торонто, Канада – втората македонска студентска организација основана во рамките на Етничкиот универзитет. Сл. Н.-К.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *