МИСИНИ, Суад

МИСИНИ, Суад (Скопје, 2. И 1970)
– правник, политички аналитичар. Извршен директор на Истражувачкиот центар за граѓанско општество (од 1997) и долгогодишен промотор на човековите права и евроинтеграциите во Македонија. Објавил неколку публикации од областа на човековите права и трилогија за евроинтеграциите. Р.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *