НАСТАПУВАЛ ВО ФИЛМОВИТЕ:

НАСТАПУВАЛ ВО ФИЛМОВИТЕ:
„Македонскиот дел од пеколот“, „Викенд
на мртовци“, „Збогум на дваесеттиот век“ и др. Р. Ст.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *