ПАВЛОВИЌ-ЛАТАС, Драган

ПАВЛОВИЌ-ЛАТАС, Драган
(Скопје, 25. Ⅱ 1960) – новинар, уредник. Завршил економски науки на Институтот за хуманитарни и општествени науки во Белград–Москва (1982–1988), а дипломирал и политички науки на Универзитетот ФОН во Скопје (2005) и магистрирал на Европскиот универзитет во Скопје (2009). Новинар во в. „Млад борец (1980–1984) и соработник во сојузниот младински весник „Младост“ (Белград

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *