„РАЗМИСЛУВАЊЕ“

„РАЗМИСЛУВАЊЕ“ – симфониска поема. М: Б. Ивановски. Прво изведување: Скопје, 1954. Др. О.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *